بهترین باشیم-مدیریت زمان
مهم ترین نکته و شاید دغدغه این روزهای جامعه نحوه صحیح استفاده از زمان است، خیلی وقت ها از طرف دوستان و آشنایان خود با این جمله رو به رو شدیم که “اگه هفته های ما یک روز بیشتر داشت به کارهای شخصی و کاری بیشتر رسیدگی میکردم”
حقیقت اما چیز دیگریست، همه ی انسان ها از یک زمان برای رسیدن به اهداف برخوردارند، پس دلیل موفقیت و عدم موفقیت و نتیجه های نابرابر کجاست؟
جواب این سوال خیلی ساده است، در نحوه استفاده از زمان !
بیل گیتس، مارک زاکربرگ و همه ی ما در روز ۲۴ ساعت زمان برای درخشیدن داریم، فرق شخص موفق با بقیه افراد دقیقا در همین بهره وری مناسب از زمان مشخص میشود.
ما در اینجا شما را با چند عادت جالب افراد موفق در زمان بندی آشنا میکنیم:
۱- تمرکز روی یک موج، بهتر از تمرکز روی طوفان است
پروژه های روزانه خود را با تمرکز بیش از اندازه روی اهداف بلند مدت نصفه و نیمه رها نکنید، وظایف کوچک شما پل های رسیدن به اهداف بلند مدت است.
۲- تا زمانی که وظایف روزانه خود را به نحو احسن انجام نداده اید، دست از کار نکشید
وقتی قرار است یک کار را امروز انجام دهیم، باید امروز انجام دهیم، چون ممکن است فردا به دلیل مشغله ها و وظایف جدید فرصت به سرانجام رساندن پروژهای روز گذشته را نداشته باشیم، حداکثر تلاش خود را همین امروز انجام دهید.
۳- از شبکه های اجتماعی کمتر استفاده کنیم
استفاده از شبکه های اجتماعی در طول روز زمان زیادی را از شما میگیرد، این شبکه ها به دلیل حجم بالای اطلاعات، حاشیه ها و بررسی مسائل روز افکار شما را مخدوش و تمرکز را به شدت کاهش می دهد.
بهترین زمان استفاده از گوشی های هوشمند دقیقا زمانی است که شما هیچ کار مهمی دیگری برای انجام دادن ندارید!
۴- ارزیابی و شناسایی کنید، زمان خود را صرف چه چیزهایی میکنید ؟
زمانی که شما در حال رانندگی یا در ترافیک های زمان گیرِ هستید وقت خود را چگونه میگذرانید ؟ گوش دادن به موسیقی های تکراری یا اطلاع از اخبار روز از طریق رادیو میتواند برای شما مفید باشد ؟ بهترین زمان برای یادگیری دقیقا در همین ترافیک های شهری است، شما با تهیه کتاب های صوتی بهترین بهره وری را در در زمان های سوخته ی رفت و آمد خواهید داشت .
۵- وظایف غیر ضروری را فراموش کنید و مهم ترین ها را الویت بندی کنید.
قبل از پذیرفتن وظایف جدید برنامه های خود را دقیقا بررسی کنید، اگر یک کار وقت گیر به شما سپرده میشود، اما در مسیر رسیدن به اهدافـتان اهمیتی ندارد، آن را حذف یا در پایین ترین رتبه وظایف خود قرار دهید.
منبع : www.entrepreneur.com
دیدگاه ها